llars_verdesFins el 30 de setembre pots sol·licitar la inclusió al programa “Llars Verdes” a l’ajuntament.

“Llars Verdes” és un projecte educatiu dirigit a les famílies, amb el qual es pretén promoure en elles hàbits quotidians més responsables amb el medi ambient.

“Llars Verdes” s’inscriu dins del programa “Hogares Verdes”, un projecte educatiu del Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí, desenvolupat pel CENEAM, que es realitza des de fa 4 anys.

El programa s’articula a través de la participació de famílies, a les quals se’ls plantegen una sèrie d’objectius o reptes ambientals que han de ser aconseguits de manera conjunta en les llars participants (estalvi d’aigua i energia, reducció de residus, etc.) Aquests reptes s’estableixen a partir de la realització d’una auditoria ambiental inicial de cadascuna de les llars (a través dels consums coneguts d’aigua, electricitat, gas, etc.). Al llarg del procés s’assessora i es dóna suport tècnic de diverses formes a les famílies, perquè puguen aconseguir els objectius específics que es plantegen. Finalment, es realitza de nou una auditoria final amb la finalitat d’avaluar el procés i veure si realment s’han produït reduccions en els consums.

“Llars Verdes” és un programa dirigit a famílies preocupades per l’impacte ambiental i social de les seues decisions i hàbits quotidians a les quals se’ls acompanya en un procés de canvi cap a una gestió més responsable de la seua llar:

Promovent l’autocontrol del consum domèstic d’aigua i energia.

Introduint mesures i comportaments estalviadors i d’eficiència.

Ajudant a fer una compra més ètica i més ecològica

La filosofia de fons és acompanyar i animar en un recorregut temporal, a les persones que desitgen adoptar opcions més sostenibles i que, en la pràctica, troben multitud de dificultats per a traduir la seua sensibilitat.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).