juego lucky jet
agropacifico.mx

La fotografia titulada ‘Última campanada’, de Carlos Seglar Cabrera, ha sigut la guanyadora del primer premi del IV Concurs de fotografia del Paratge Natural Municipal (PNM) Sant Miquel “Paratge Descobert’, al qual s’han presentat al voltant de 20 obres i que enguany ha encetat un nou format amb tres premis per a una mateixa categoria. L’entrega del premi, 500 euros i diploma, s’ha realitzat durant la inauguració de l’exposició de les fotografies presentades al concurs, acte que forma part de la programació de les festes de Sant Miquel de Veremes, a la Sala Esteva de la Caixa Rural de Vilafamés.

El jurat també ha premiat Joan Miquel Ahís i Santiago García, per les obres ‘El Frare’ i ‘Arboç del Mediterrani’, amb 300 i 100 euros i diploma, respectivament. El certamen, organitzat pel Consell de Participació del Paratge, “té l’objectiu de promocionar i difondre tant els valors naturals com patrimonials d’aquesta zona”, explica el seu president, Sergi Trilles.

El concurs ha estat patrocinat per Tierras Castellón i la Caixa Rural de Vilafamés i és una de les accions que cada any realitza Consell amb l’objectiu dinamitzar el paratge per a posar-lo en valor i donar-lo a conèixer entre veïns i visitants.

El Consell de Participació del Paratge està format per Sergi Trilles, Longi Gil i Marisa Torlà, en representació dels tres grups municipals; Moisés Porcar, representant d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel; i Rafael Fiol, per part de la parròquia.