Obres al polígon industrial - Obres al polígon industrial

-El consistori executa una segona fase de les obres després de les realitzades a novembre

L’Ajuntament de Vilafamés ha realitzat noves millores al polígon industrial de la localitat. Es tracta d’una segona fase després de la que ja se va desenvolupar el passat desembre. Atenent la petició de les empreses i usuaris de l’àrea industrial s’han reparat tapes de pous de registre, s’ha millorat la senyalització vertical, s’ha actuat sobre el paviment en mal estat, s’han restaurat voreres no pavimentades i s’han netejat runes d’alguns vials. La inversió ha estat de 7.697,67 euros.

L’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez i el regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, han apuntat que “amb aquesta actuació seguim millorant l’entorn del polígon per arreglar i corregir les zones deteriorades”.

Obres al polígon industrial / Obras en el polígono industrial

Les tapes de registre que s’han reparat estaven soltes o desplaçades amb el consegüent perill per als vehicles que passen sobre elles. En el cas de la senyalització vertical s’han reposat els senyals que havien desaparegut, s’han reparat les que presenten perill de trencament i s’han col·locat en ubicacions en què eren necessàries. La inversió també ha permès millorar el paviment en diversos punts dels vials interiors del polígon. D’aquesta manera s’evita l’aparició de noves esquerdes. A les voreres calia actuar causa de l’existència de forats que podien provocar caigudes. A més hi havia arquetes que no tenien tapes.

L’alcalde i el regidor de l’Urbanisme han manifestat el compromís del consistori per seguir treballant en la millora i manteniment de l’àrea industrial de la localitat.

Obres al polígon industrial / Obras en el polígono industrial