cartell_nadal_2014_15_webLa Regidoria de Festes té completada la programació d’activitats per a la celebració de Nadal 2014-2015.

“Nadal a Vilafamés”, un atractiu i variat programa per a aquestes festes de Nadal i Reyes.

La Regidoria de Festes ha programat un variat i atractiu programa d’activitats relacionades amb les festes del Nadal i Reis, que porten com a títol el de “Nadal a Vilafamés”.

Una programació que tindrà lloc del 17 de desembre al 5 de gener de 2015 i que està repleta de tot tipus de propostes lúdiques dedicades a acompanyar als veïns del municipi en aquestes festes tan assenyalades.

La regidor de Festes, Marisa Torlá, ha destacat el caràcter participatiu d’aquesta programació que compta amb el suport i col·laboració de tot el teixit associatiu de Vilafamés.

Torlá ha assenyalat que “tota la programació de Nadal a Vilafamés compta amb el recolzament del consistori i compta amb l’organització de diferents associacions així com la parròquia, ja que la col·laboració de tots fa possible l’èxit d’aquestes festes tan tradicionals i entranyables”.

En aquest sentit, l’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha reiterat la necessitat de col·laboració entre el consistori i la societat civil per a poder conjuminar esforços en qüestions com pot ser disposar d’una programació d’aquestes característiques.

Pons ha indicat que “estem satisfets de comprovar aquest nexe d’unió i col·laboració amb el teixit associatiu que fa que les propostes que s’engeguen tinguen tant suport popular”.

Una programació que començarà aquest dimecres 17 i dijous 18 de desembre en el local de l’Associació Cultural “La Roca” amb una audició de l’alumnat de l’Escola de Música.

Mentrestant, el dissabte 20 tindrà lloc en el mateix espai el Concert de Nadal a càrrec de l’alumnat de conjunt instrumental i de la Banda Jove de l’Escola de Música.

Per la seua banda, el diumenge 21 de desembre tindrà lloc a partir de les 12.45 hores la inauguració del Belén de l’Església de la Sang. Una jornada que havia començat a les 00.00 hores amb la Nit Pirata a la carpa, amb l’actuació de la disc mòbil de The End.

cartell_nadal_2014-2015_programacio_web

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).