Escola de música de Vilafamés

L’escola de música de la A.C. La Roca de Vilafamés ha celebrat s’està celebrant estos dies les audicions de Nadal. El cicle es va iniciar amb l’actuació realitzada pels alumnes de guitarra. En la mateixa jornada es va viure l’esdeveniment més multitudinari amb l’actuació del jardí musical, sensibilització, conjunt instrumental i la banda jove.

Els xiquets de fins a 3 anys, enquadrats en el jardí musical, van oferir una coreografia amb cançó i dansa al costat dels seus pares. En esta edat es fomenta, entre d’altres capacitats, el desenvolupament de la psicomotricitat dels més menuts. Els xiquets de sensibilització de 4 a 6 anys van oferir una cançó.

Després va arribar l’actuació del conjunt instrumental, dirigit per David Martínez Jiménez, amb els alumnes de primer i segon curs d’instrument musical que van interpretar obres de Jacob de Haan. Finalment la banda jove, dirigida per Guillem Calpe Almela, amb els alumnes de tercer, quart i perfeccionament juntament amb músics de la banda van interpretar diverses cançons nadalenques i nadales amb el cor de xiquets.

Des de la A.C. La Roca han destacat que va ser un acte multitudinari i que va servir per unir a tota la comunitat musical. A més de les actuacions tots van participar d’un berenar. Per a l’escola de música ha suposat un esforç en els assajos ja que s’han coordinat els alumnes de tots els cursos i matèries.

Els dies 21 i 22 tindran lloc les audicions de vent fusta i vent metall respectivament.

 

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).