El concert de la tradicional de la “Serenata al bou” de Vilafamés ha comptat amb la participació especial de la reina de les festes, Idoia Bernat, i de la dama d’honor, Anna Valls, que també formen part de la banda de música La Lira. El director Isaac Gonzàlez va preparar un parell de peces musicals, “Una noche en Granada” d‘Emilio Cebrian, en la qual, Idoia Bernat va interpretar un “solo” de trombó; i ”Highlights from Chess” d‘Ulvaeus i Anderson, en la qual, Anna Valls va intervindre com a solista de clarinet. La vetlada musical va estar presentada per Zenaida Valero i sota el títol “Entre suites….”, la banda de música de Vilafamés va alternar la interpretació de pasdobles i “suites”, en el concert més rellevant que organitza l’Associació Cultural La Roca i patrocina l’Ajuntament de Vilafamés.

Una jornada en la qual els joves han sigut els protagonistes de les festes. Centenars de persones han participat de la festa dels joves que ha tingut un ampli menú. L’actuació musical del grup local Espardenyes ha sigut el punt de partida d’una celebració que ha omplert els carrers de música i diversió i que ha continuat amb un dinar de ‘pollastrada’ a la plaça Germanes Mas.

Després de l’apartat gastronòmic de la festa ha arribat el musical, amb l’actuació de la discomòbil The End, que ha tingut com a colofó un brindis monumental en meitat de la festa de l’escuma. La festa dels joves ha enllaçat amb un altre reclam gastronòmic, com és el sopar de pa i porta i el concurs de postres, que ha continuat amb el correfoc.

La nota cultural de la jornada l’ha posada la visita guiada pel nucli antic titulada “Romanços de les pedres”, que ha despertat la curiositat de vora 50 persones. Josep Miralles ha dirigit l’activitat que ha portat els participants per diferents carrers de la vila i pels exteriors de l’església de l’Assumpció. En el trajecte ha interpretat el significat dels elements arquitectònics i decoratius del conjunt històric de Vilafamés.

 

Els caçadors també han sigut part protagonista de la festa amb el Tir de Colom i el dinar de germanor en el qual han participat els socis.

La nit festiva ha conclòs amb l’espectacle “Hollywood, el musical” un recull de bandes sonores de reconegudes pel·lícules de diferents èpoques. La companyia Excelsior Producciones va representar les diferents obres amb coreografies molt espectaculars i amb més de 500 canvis de vestuari. El recorregut de fragments musicals va anar des de l’òpera rock “Jesus Christ Superestar” i “La febre del dissabte a la nit”, fins a “Priscilla, reina del desert” i “Titànic”.