juego lucky jet
agropacifico.mx

L’Ajuntament de Vilafamés ha finalitzat el projecte de reasfaltat de vora 15.000 metres quadrats de paviment als carrers del nucli urbà, amb l’objectiu de “millorar les condicions del sòl i arreglar els trams que tenen irregularitats”, segons explica el regidor d’urbanisme, Sergi Trilles. Les obres suposaran una inversió propera als 230.000 euros, quantitat que s’incorpora al pressupost municipal des dels romanents de tresoreria. La intenció de l’equip de Govern és licitar els treballs en els pròxims mesos.

Aquestos treballs formen part d’un pla municipal que “té la intenció de renovar el paviment d’una gran part dels carrers de la localitat que es troben en mal estat”, explica l’alcalde, Abel Ibáñez, així l’Ajuntament preveu continuar el projecte a la zona del conjunt històric i a la part central de la localitat.

En aquesta primera fase, s’ha incidit, sobre tot, en els vials de la zona de l’eixample on es milloraran diversos trams dels carrers Pintor Progreso, Pintor Joan Reus, Cooperativa, Alacant, Colón, Av. Castelló, Av. València, Camí Vell, Cami Cementeri o el tram del carrer Sant Antoni a Cementeri.

Al mateix temps, s’actuarà en diversos encreuaments com els existents entre els carrers Luis Prades i Joan Reus, Sant Miquel-Sant Isidre, Tanca-Constitució, Tanca-Jaume I, Constitució-Vicent Benet, Constitució-Arc i Arc-Jaume I. Les obres suposaran una millora del paviment dels carrers afectats per les obres, a més dels accessos al cementeri.