juego lucky jet
agropacifico.mx

Amb el títol “Lluny del cànon. Vint-i-tres obres del Museu de Vilafamés”, s’ha inaugurat al centre de cultura La Nau de la Universitat de València una exposició col·lectiva amb obres de gran format del museu vilafamesí. Aquesta mostra és una oportunitat per visibilitzar una part del valuós i variat fons artístic de la pinacoteca i una bona ocasió per contemplar algunes peces que mai han eixit de l’espai artístic del Palau del Batle de Vilafamés. En la mostra estan representats artistes com Manolo Boix, Alberto Sánchez, Elena Asins, Eusebio Sempere o José Beas i que estaran exposades fins al 5 de maig.

En la inauguració van participar Antonio Ariño, vicerector de Cultura de la Universitat de València; Rosalia Torrent i Jose Miguel Molines, comissaris de l’exposició; Longi Gil, regidor de Cultura de Vilafamés, i familiars dels fundadors del Museu, Vicente Aguilera Cerni i Vicent Benet Meseguer.

En la presentació, Torrent va fer referència a la singularitat i als orígens del museu, que enguany celebra el 50 aniversari. Fundat en 1969, és el primer museu d’art contemporani de la Comunitat Valenciana i un dels primers d’Espanya, després de l’experiència del Museu d’Art Contemporani de Madrid i del d’Art Abstracte de Conca.