L’Agència Valenciana de Turisme ha reconegut l’excel·lència i l’hospitalitat en l’atenció als visitants per part dels treballadors de l’Oficina d’Informació Turística de Vilafamés en el concurs “Una visita feliç, amb el que es pretén examinar el servici que ofereixen les oficines de la xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana.

En concret, l’oficina de Vilafamés ocupa el tercer lloc de la Comunitat Valenciana després d’haver-se realitzat visites a més de 150 oficines. El concurs es realitza amb el mecanisme del “client misteriós”, que acudeix de forma aleatòria i aparentant ser un turista més, demanant informació i preguntant, tant en anglés com en francés, castellà o valencià, qüestions que li interessen sobre la visita que vol realitzar. Una vegada realitzat el qüestionari s’avalua l’establiment i la persona que l’atén. En este sentit, la Tourist Info de Vilafamés ha obtingut 1.500 punts, com a valoració del servici d’atenció al visitant.

Esta qualificació demostra que Tourist Info Vilafamés està en consonància amb les línies mestres de la política turística de la Comunitat Valenciana, que considera essencial potenciar l’hospitalitat, com a principi bàsic per a totes les actuacions en el sector.