– El termini es va obrir el passat 15 de gener i ja han arribat treballs de més de 30 països

– Els curts es podran enviar fins a l’1 de maig, i es preveu superar els 966 treballs rebuts en la primera edició

La segona edició del Festival Internacional de Cinema de Vilafamés ha obert el termini de recepció amb una sorprenent acollida, ja que en només dos mesos s’han rebut 675 treballs de més de 36 països.

El festival, que tindrà lloc entre el 26 de juny i l’1 de juliol, espera superar amb amplitud la quantitat de 966, que van ser els curtmetratges presentats en la seua primera edició, celebrada l’estiu passat.

Kuwait, l’Iran, Emirats Àrabs, els Estats Units, Colòmbia, el Brasil, el Perú, pràcticament s’han rebut curtmetratges de tots els països d’Europa… Els treballs arriben des de quasi tots els llocs del planeta, signe inequívoc de la projecció internacional que està tenint aquesta iniciativa cultural de l’Ajuntament de Vilafamés.

De moment, des de la direcció del festival, s’està procedint al correcte visionat de totes les obres per a poder confeccionar la Secció Oficial que serà projectada durant la celebració de l’esdeveniment i que optarà als diferents premis que atorgarà el Jurat Oficial.

De la mateixa manera, des de l’organització es treballa ja per a triar a la personalitat del món del cinema que serà convidada per a rebre el ‘Premi Magnanimus’ com a reconeixement a la seua trajectòria i la seua implicació en el món del curtmetratge.