juego lucky jet
agropacifico.mx

La Rondalla Clàssica l’Ullastrar va inaugurar la quarta edició del cicle musical ‘Vilafamés, a l’ombra del Castell’ amb una actuació que va demostrar la versatilitat dels integrants de la banda baix la direcció de Tomás Fabregat. La placeta de la Sang va ser un escenari de luxe en el qual els espectadors van poder gaudir d’un repertori amb molta diversitat d’estils i en el qual va destacar la música de cinema.

Així, la rondalla va interpretar peces com ‘El vals d’Amelie’ de la pel·lícula ‘Amelie; ‘Melodia desencadenada’, de ‘Ghost’; ‘Vals de boda’, de ‘Vuit cognoms catalans’; o ‘Cantant baix la pluja’, cançó principal de la pel·lícula del mateix títol. Altres peces que van poder gaudir els espectadors presents van ser els tangos ‘Edetanos’, de J. Vicente i ‘Por una cabeza’, de Carlos Gardel; el pasdoble ‘Puenteàreas’ de R. Soutullo; ‘Andalucia’, la nº 2 de la suite ‘Andalucía’, de Ernesto Lecuona; el ‘Vals nº2’, de la Suite de Jazz nº2 de Dimitri Shostakovich o la ‘Simfonia en Re M’ de Luigo Boccherini.

L’acte va estar presentat per Ana Valls Verdoy, membre de la rondalla i com a novetat va comptar amb la col·laboració dels saxos María Rubio i Andreu Miralles, del violoncel, Albert Segarra i de Albert Valls a la percussió.

El cicle continuarà durant tot el mes de juliol i comptarà amb la participació de la Coral de Vilafamés, del jove intèrpret i compositor Richard Blanch Gómez i del grup madrileny Home to Bill Evans Jazz Trio, del qual forma part Edgar Martínez-Cantalapiedra, fill de Gabriel Cantalapiedra, un dels artistes fundadors del Museu de Vilafamés.