La Setmana Cultural comença demà divendres dia 4 amb la presentació de la nova marca turística de la localitat de la Plana Alta, que tindrà lloc a la sala Esteva. Serà el punt de partida d’una setmana en la que l’Ajuntament ha previst una sèrie d’activitats que inclouen tant exposicions com música, cinema i senderisme, entre d’altres, en un extens programa cultural.

Entre els actes més destacats es troben el concert de flamenc de ‘La Meligrana’, que també se celebra demà divendres. la marxa infantil a l’antic camp d’aviació, el cinema d’estiu, la visita a les pintures rupestres, l’audició dels alumnes del curs de guitarra Manuel Babiloni, el concurs de Tir i Arrossegament o l’exposició ‘Labors amb encant’. La setmana conclourà amb una ruta fins a la Font de les Piques.

Els veïns i visitants de Vilafamés també podran gaudir durant la Setmana Cultural d’activitats lúdiques com el concurs de paelles, la festa del ‘farolet’, un sopar de pa i porta, les quals no serien possible sense la col·laboració de col·lectius i entitats locals.