La plaça Sant Ramon ha guanyat el primer premi del concurs de carrers engalanats de les festes de Vilafamés que s’ha celebrat per tercer any consecutiu i que ha tingut bona acollida entre la població. El jurat ha valorat l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i els materials emprats dels treballs realitzats pels veïns i veïnes que s’han presentat al concurs.

El segon i tercer premi han sigut per als carrers Descansador i Bodega, respectivament. Els guardonats van rebre ahir per la nit, durant el descans de l’orquestra, el premi, que consisteix en 300 euros per al primer classificat, 150 per al segon i 50 per al tercer. El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha volgut agrair “la implicació del veïnat en aquesta iniciativa que pretén incentivar la diversió i la imaginació dels vilafamesins”, al temps que assenyala que “cada any que passa el nivell de les creacions és més alt”.

Pel que fa a les activitats per a la jornada d’avui, predominen els actes taurins, amb la quarta jornada del concurs de ramaderies, que avui ha tingut com a protagonista el ferro de Germán Vidal de Cabanes. Més tard, es torejarà el darrer bou feréstec de les festes patronals, de nom ‘Pitero’, de la ramaderia d’Amparo Valdemoro (Jaén) i que està patrocinat per l’Ajuntament i la Comissió de Festes. El cartell de bous finalitza amb l’embolada de ‘Pitero’.

Durant la jornada d’avui els més menuts també han sigut protagonistes, ja que han pogut gaudir de la instal·lació de ‘Els amics d’en Crusó’, de Toc de Fusta, una instal.lacio interactiva de carrer, imaginada i construïda artesanalment en fusta, tota una experiència lúdica per a xiquets i xiquetes i també, per als majors.

L’actuació de l’Orquestra Diamante el Show del Calvo posarà la nota musical a una jornada que finalitzarà amb la discomòbil The End.