La ‘MiniCims’ serà el punt de partida de la IV edició del cicle ‘Viu l’estiu en família’ el pròxim dissabte dia 6 de juliol. La proposta deportiva coordinada pel Club de Muntanya de Vilafamés inclou activitats com tirolina o curses de muntanya que es portaran a terme al Monte Estepar.

Aquesta serà la primera activitat de d’una programació que s’allargarà durant tot el mes de juliol amb l’objectiu de que tots els membres de la unitat familiar compartisquen experiències i temps d’esbarjo i enfortisquen els seus vincles. La següent de les activitats serà un taller de cuina que compta amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de Casa que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol.

La programació continuarà el dia 20 amb l’activitat Bolimini ART i finalitzarà amb el globus aerostàtic el divendres 26. El regidor de Festes en funcions, Sergi Trilles, es mostra satisfet “pel treball realitzat durant els darrers anys que han suposat la consolidació de la iniciativa gracias al esforç del grup de treball infantil de la Comissió de Festes”.

Els interessats en inscriure’s a les activitats organitzades per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració del Club de Muntanya i de l’Associació de Mestresses de Casa, podran fer-ho cridant a l’Ajuntament fins al dijous anterior a la realització del acte, ja que les places estan limitades i es tindrà en compte l’ordre de registre.