Presupuesto participativo de Vilafamés

El proper dilluns 1 d’agost comença el termini de votació de les propostes seleccionades als pressupostos participatius 2022 de Vilafamés. La millora i la reparació d’infraestructures esportives, la creació de zones d’ombra als parcs infantils i d’un circuit BTT permanent, la millora del cementiri i de l’accessibilitat de les voreres dels carrers, l’adequació d’un espai per a joves entre 10 i 18 anys, la col·locació d’un passem al conjunt històric, la construcció d’un mirador davant de la caseta dels coets i la generació de punts de recàrrega d’aigua per a ús agrícola en diferents punts del terme són les opcions que poden votar els veïns i veïnes.

La forma de votar és molt senzilla, estar censat al municipi, ser més gran de 16 anys, acudir de forma presencial a les oficines municipals amb un document d’identitat vàlid i emplenar la papereta que lliurarà el personal de l’ajuntament. El període de votació és de l’1 d’agost al 10 de setembre. Després d’aquesta fase, el 15 de setembre es procedirà al recompte de vots i es donarà a conèixer la proposta més votada, que es farà durant l’any 2023. Recordeu que el pressupost màxim d’actuació serà de 40.000 euros.

L’objectiu dels pressupostos participatius és consultar l’opinió del veïnat sobre les necessitats i millores que serien beneficioses per al poble, així com atorgar-li veu i importància en decisions de gran calibre per al futur de la localitat amb futures inversions i projectes a desenvolupar.