Frank Sinatra, Elvis Presley o Els Panchos sonen en 'A la fresca' amb La Coral de Vilafamés

Dissabte passat 16 de juliol, La Coral de Vilafamés va tornar a actuar a l’aire lliure, als peus del Castell de Vilafamés, en l’incomparable marc de la plaça de la Sang. La Coral de Vilafamés està integrada, actualment, per 20 veus (4 masculines i 16 femenines) dirigides per un nou director, el mestre Rubén Gascó Mulet, i acompanyades pel pianista Lluís Forés.

Els i les assistents al cicle ‘A la fresca’ van tindre l’oportunitat d’escoltar un repertori de cançons conegudes en l’àmbit nacional i internacional com ‘Something Stupid’ de Frank Sinatra, ‘El gat trist i blau’ de Roberto Carlos, ‘Si tú me dices ven’ dels Panchos, ‘Al·leluia’ de Leonard Cohen o ‘Can’t help falling in love’ d’Elvis Presley. Tampoc van faltar dues peces de la terra, compostes pel pianista local Lluís Forés.

El concert va estar conduït per Maria Rubio Bernat, qui serà la reina de les festes de Vilafamés aquest 2022. La jove, que va delectar a tots els presents, va estar acompanyada de la Cort d’Honor 2022 i la Cort d’Honor 2018, els qui no van dubtar a estar davant el públic.

El cicle de concert ‘A la fresca’ de Vilafamés finalitzarà el dissabte 30 de juliol amb l’actuació d’un Quintet de Metall més Bateria format per músics del Conservatori Mestre Tàrrega de Castelló, del qual forma part la vilafamesina Gemma Torlà Bellés.