Els veïns de Vilafamés han gaudit durant el cap de setmana de les nombroses activitats previstes en les festes de Sant Miquel de Veremes, entre les quals han destacat el sopar de pa-i-porta del dissabte i la paella monumental del diumenge, la qual va tenir lloc als voltants de l’ermita de Sant Miquel. Centenars de vilafamesins van participar de la gastronomia en una jornada festiva caracteritzada per un ambient cordial i familiar, i en la qual també es va celebrar la missa en honor al sant.

La jornada va finalitzar amb l’actuació del grup de bombos i tambors de l’Associació d’ Amics de l’Ermita de Sant Miquel, col·lectiu encarregat d’organitzar, junt a la regidoria de Festes, les activitats de la programació. L’edil de Festes, Sergi Trilles, ha volgut destacar “la participació i bon acolliment que han tingut els actes per part dels veïns i veïnes”, a més de “agrair al col·lectiu d’Amics de l’Ermita la seua col·laboració en l’organització”.


Les festes finalitzaran, de forma oficial, el dissabte 30, amb un menjar per als socis de la Associació de Pensionistes i Jubilats “Sant Miquel”, que abans celebraran una missa a l’església parroquial de l’Assumpció.