juego lucky jet
agropacifico.mx

L’alcalde destaca davant el conseller de Turisme la puixança de la enologia com un recurs turístic de futur.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha destacat la importància del sector de l’enologia com un futur motor turístic del municipi per considerar que es complementa perfectament amb els seus atractius naturals i culturals.

Pons ha assenyalat que “tot el relacionat amb el món del vi està tenint una puixança increïble, s’obri un nou mercat de turisme que hem d’aprofitar i ser dels primers a oferir-ho”.

Unes declaracions de la primera autoritat municipal que han tingut lloc en l’acte inaugural de la Primeres Jornades “Vilafamés Enològica” que tindran lloc fins a l’1 de març.

Aquesta celebració que ha tingut lloc en la Sala Quatre Cantons ha comptat amb l’assistència del conseller de Turisme, Màxim Buch, així com la del Secretari Autonòmic de Turisme, Daniel Marco.

També han volgut sumar-se a aquest esdeveniment el diputat provincial d’Agricultura, Domingo Giner, així com d’una extensa representació de l’Ajuntament de Vilafamés.

I és que durant dues setmanes, aquest municipi ha preparat un atractiu programa d’activitats destinades als amants i als estudiosos del món del vi.
Una tertúlia didàctica sobre el món del vi impartida per l’enòleg Juan Carlos Pavía ha sigut la que ha obert aquesta primera edició de “Vilafamés Enològica”.

En suma, una altra activitat més promoguda des de l’Ajuntament de Vilafamés que té com a finalitat la de potenciar el municipi com una destinació turística de proximitat.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).