La festivitat de Sant Miquel de Veremes de Vilafamés ha estat marcada per l’elevada participació que ha tingut cada un dels actes organitzats per al cap de setmana festiu. L’Associació Amics de l’Ermita de Sant Miquel, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafamés, va confeccionar un programa que va obrir el Grup de Bombos i Tambors de la mateixa associació amb una cercavila de la Plaça la Font fins al Poliesportiu l’Estepar. Una vegada allí, centenars de veïns i veïnes van sopar tombet, plat típic del divendres de Sant Miquel. Més tard, va haver-hi espectacle musical en directe per tancar la nit.

El divendres per la vesprada també es van poder admirar les fotografies participants en la novena edició del concurs Paratge Descobert, amb temàtica sobre el paratge del Mollet i l’ermita de Sant Miquel enclavada dins. Així, també es van donar els premis als guanyadors de l’edició. Carlos Seglar, amb la peça ‘En el cor del paratge’ es va endur el primer premi. El podi el van completar Jordi Blasco, amb ‘Sant Miquel entre natura’, i Alberto Navarro, amb ‘La campana’.

El dia gran de Sant Miquel de Veremes és sempre el diumenge. Aquest any, l’oratge va marcar un dia multitudinari amb veïns, veïnes i visitants de pobles pròxims. El dia va començar amb el tradicional esmorzar de sardina de bota, ou estrellat, pebrera i tomata. Un clàssic que va continuar, al migdia, amb la ració de paella per tothom. Per la vesprada es va oferir una missa en honor al patró de Vilafamés dins de l’ermita. Els bombos i tambors, tal com van iniciar els festejos, els van tancar amb una nova exhibició davant l’ermita de Sant Miquel. Vilafamés espera el mes de març per tornar a retre honors a Sant Miquel.