L’Ajuntament de Vilafamés construirà una nova pista multiesport l’any 2018. Així ho han decidit els veïns i veïnes de la localitat que han triat aquesta opció de les set que van arribar a la votació final del programa ‘Vilafamés participa’, després que el consistori rebera prop de 200 propostes durant la primera fase. L’equipo de Govern municipal inclourà aquesta obra dins dels romanents del pressupost que es va aprovar el passat dijous en sessió plenària, i tindrà un cost màxim de 26.000 euros.

La resta de propostes que han votat els vilafamesins han obtingut un suport menor. En concret, els resultats han sigut un 21% per a la millora de les instal·lacions de la biblioteca, un altre 21% per al la accessibilitat de l’edifici de l’Ajuntament, un 7% per a fer un corro per als bous la setmana de festes, un 4% per a la millora de les instal·lacions del cementeri, i un altre 4% per a la col·locació de més papereres i pipican als espais públics. El vot nul també ha obtingut el 4 %.

El regidor d’Hisenda, Pablo Juan, s’ha mostrat “satisfet per la participació dels veïns en aquest segon any de pressupostos participatius, procés que té com a objectiu empoderar els veïns i veïnes de la localitat per a que puguen decidir on volen destinar els diners públics”