Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, van arribar muntats a cavall a Vilafamés, on centenars de xiquets i xiquetes esperaven amb nervis i, al mateix temps, amb il·lusió i esperança la seua arribada. Acompanyats per la banda de música la Lira de l’Associació Cultural La Roca i una gran quantitat de veïns i veïnes van recórrer diversos carrers de la localitat fins arribar a la plaça de l’Ajuntament, on van ser rebuts per les autoritats municipals.

Una vegada finalitzat el protocol institucional els tres mags i el seu seguici, al que acompanyaven desenes de persones, es van dirigir a l’Esglèsia de l’Assumpció, lloc en el qual els esperaven, ansiosos, els xiquets i xiquetes. Allí, Melcior va dedicar unes paraules als assistents i després els Mags ‘Orient, amb l’ajuda dels seus acompanyants, van lliurar els regals complint els desitjos expresats a les cartes rebudes en les darreres setmanes.

Tant els més menuts, com les seues famílies van gaudir d’un moment únic en el qual la màgia i els somriures van envair l’atmosfera de l’esglèsia, en un acte que també va comptar amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Sant Miquel, que va organitzar el lliurament dels regals.