Les festes d’agost de Vilafamés posen avui el punt i final a més d’una setmana de celebracions en la qual l’alta participació ha sigut la nota predominant en totes les activitats programades. Una jornada amb la entrada de vaques i bous al estil tradicional i que donarà per conclosos els actes taurins amb la cinquena i darrera jornada del concurs de ramaderies, en el qual participa el ferro de Alberto Garrido d’Orpesa i amb l’eixida de vaques pel carrer Sant Antoni

La cloenda definitiva a les festes la donarà esta nit la traca final, que s’inicia a la plaça del Ventorrillo, per a continuar per la avinguda Fabián Ribes, plaça de la Font i arribar fins al Planet de l’esglèsia de l’Assumpció. Al finalitzar es dispararà un castell de focs.

Concurs carrers engalanats

Unes festes que recordaran amb alegria els veïns del carrer de Pastor, que han guanyat el concurs de carrer engalanats, i han rebut un premi de 300 euros. El segon i tercer premi l’han aconseguit els carrers Descansador i Paseo, que rebran 150 i 50 euros, respectivament. El jurat ha valorat l’originalitat, la qualitat artística, i el disseny i els materials emprats en els diferents carrers participants, xifra que s’ha incrementat respecte a l’any passat.

Des de la Comissió de Festes i des de l’Ajuntament es vol agrair la participació dels veïns en una iniciativa que compleix el segon any i que ha tingut una molt bona acollida entre la població.