juego lucky jet
agropacifico.mx

El carter reial s’ha desplaçat a la Fira de Nadal de Vilafamés per a recollir les cartes que els xiquets i xiquetes han escrit als Mags d’Orient. L’acte, en el que han participat desenes d’infants, ha sigut la cloenda perfecta a una jornada dedicada, especialment, als més menuts i que ha tingut lloc a la carpa ubicada a la plaça de la Font.

Xiquets i xiquetes van gaudir durant tota la vesprada de diverses d’activitats i tallers infantils, com per exemple, carreres de destresa i elaboració de treballs manuals de decoració nadalenca. A la carpa també s’ha destinat un espai a un ‘photocall’ en el que els més menuts es podien fotografiar.

L’AMPA Sant Miquel ha col·laborat en la realització d’aquest acte en la que pares i fills han gaudit junts durant una vesprada de les mateixes activitats. Aquesta Fira està integrada dins de la programació ‘Viu el Nadal’, que s’anirà desenvolupant durant els pròxims dies amb actes com la cursa de Sant Silvestre, que tindrà lloc demà, el sopar de Cap d’Any o la cavalcada dels Reis Mags d’Orient.