Dos ramaderies mítiques de la província de Castelló, Lucas de Vilafamés i Zorrilla de Artana, son protagonistes avui d’una part de les activitats taurines que es celebren a la localitat de Vilafamés, dins de la programació de les festes d’agost. Els dos ferros participen esta vesprada en un desafiament taurí, que té la intenció de fer passar un bons moments als aficionats al món del bou, que durant estos dies visiten la localitat de la Plana Alta.

Un acte que està precedit de la segona jornada del concurs de ramaderies i que avui compta amb la presència dels exemplars de Fernando Mansilla d’Ulldecona, i que finalitzarà el pròxim diumenge. La jornada taurina ha començat amb la tradicional entrada de bous i vaques i finalitza amb l’embolada d’un bou de Jaime Tárrega ‘Lucas’ i la solta de tres vaques dels germans Bellés de Torre d’En Besora, acte patrocinat pels Amics de la vaca. La jornada de divendres tindrà com a protagonista dels actes taurins la desencaixonada del bou feréstec de nom Florero, número 117, guarisme 2, de la ramaderia Manuel Ángel Millares de Trigueros (Huelva), que està patrocinat per l’ Associació Cultural Taurina El Ratonero.

La programació infantil de la jornada de dijous té com a acte principal, un taller ceràmic que patrocina Terra Dolça, una vegada els més menuts han gaudit dels infables. Ja per la nit, es porta a terme la traca caramel·lera.

El punt i final per a la jornada d’avui, el posa la ‘nit de remember de pachanga’, amb The End.