La jornada d’ahir diumenge va estar marcada a Vilafamés per la passió per l’esport, en concret, per les carreres de muntanya gràcies a la celebració de la 3 CIMS organitzada pel Club de Muntanya Vilafamés en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi.

Quasi 600 participants es van donar cita per a disputar l’última carrera puntuable de la Lliga Castelló Nord i que la dona per finalitzada. Entre ells, es trobava el tricampió del món Luis Alberto Hernando, qui va quedar encantat amb el poble i la carrera.

La 3 CIMS va comptar, com és habitual, amb dues proves: la 14k amb 590 metres de desnivell positiu i la 30k amb 1600 metres de desnivell positiu. Cristóbal Adell es va coronar vencedor de l’absoluta seguit de prop del corredor local Cristian Ibáñez qui amb tan sols 20 anys està lluitant entre els millors. En categoria femenina Sandra La Fuente es va fer amb la victòria seguida per Patry Barreda.

“Volem donar les gràcies a tot el poble pel seu suport i, sobretot, a tots els voluntaris i voluntàries per tot el treball realitzat ja que, sense ells, no hauria sigut possible aquesta gran 3 CIMS” afirmen des del Club de Muntanya Vilafamés, al mateix temps que afigen un missatge per a tots els corredors i corredores: “l’any que ve tornarem amb més 3 CIMS”.