Els motius que han retardat l’execució de l’obra del camp de futbol han estat diversos:

-Inicialment es van realitzar pròrrogues provocades per les pluges. Totes elles figuren en els informes de la direcció d’obra i en les actes de les juntes de govern, de les quals té còpia l’oposició.

-Després d’haver-se executat la majoria de l’obra i mancant únicament de la instal·lació de la gespa artificial l’empresa SANCO, adjudicatària de l’obra, va entrar en concurs de creditors. A partir d’aquest moment el Govern va treballar a aconseguir la cessió de l’adjudicació a una altra empresa amb la finalitat d’acabar els treballs. De totes aquestes incidències s’ha informat puntualment als regidors del PP, tant en les comissions informatives com en els plens.

-Els problemes sorgits han estat totalment aliens a l’Ajuntament de Vilafamés com demostren aquests fets.

-Durant el desenvolupament de les obres, el president del CF Vilafamés, Gabriel Mayo i l’equip tècnic del club han mantingut un contacte permanent amb l’Ajuntament de Vilafamés, especialment amb el regidor d’Esports, Lluís Torlà. Les reunions entre l’equip tècnic i l’edil han estat setmanals.

-L’Ajuntament de Vilafamés s’ha fet càrrec de les despeses extraordinàries de CF Vilafamés que juga els seus partits com a local a Cabanes i Castelló. D’aquesta manera, segons ha apuntat el president del club, “els comptes no s’han vist alterades en cap moment”.

-Lamentem que el PP haja de recórrer a calúmnies per confondre la població de Vilafamés i crear crispació entre els veïns.