Entrega dels guardons

Cristian Ibáñez Valero rep el primer guardó del jurat, seguit de Carlos Seglar Cabrera i Xavier Pachés Torlá

Vilafamés ha fet entrega, al si de les festes de Sant Miquel de les Veremes, els guardons del VIII concurs de fotografia del Paratge Natural Municipal de Sant Miquel “Paratge Descobert”.

El vencedor, després del veredicte del jurat, ha estat Cristian Ibáñez Valero amb la seu imatge “Cap vespre sobre Sant Miquel”. El segon premi ha recaigut a Carlos Seglar Cabrera amb “Amb dos ulls per admirar” i el tercer ha estat per a Xavier Pachés Torlà amb “El rubí de Sant Miquel”.

L´acte de lliurament s´ha celebrat a la Sala Quatre Cantons amb la presència dels premiats, l´alcalde de Vilafamés i president del Paratge Natural Municipal, Abel Ibáñez, la reina de les festes, María Rubio, la seua cort d’honor i els membres de l´Associació d´ Amics de l´Ermita de Sant Miquel. Al concurs s’hi han presentat més de 35 fotografies originals que mostren la bellesa del paratge natural municipal, on hi ha l’ermitori de Sant Miquel.

Durant tot el cap de setmana la Sala Quatre Cantons obre les portes perquè es puguin contemplar les fotografies premiades i les presentades.

-Tambors, bombos i tombet

D’altra banda, després del lliurament dels reconeixements fotogràfics ahir va tindre lloc la cercavila dels bombos i tambors de l’Associació d’Amics de l’Ermita de Sant Miquel. La jornada va finalitzar amb el Tombet popular on no va faltar el bingo i el grup de percussió Cositas Buenas.

Avui dissabte l’ermita ha estat oberta per a la visita dels devots i s’ha organitzat una excursió per l’entorn.

-Diumenge

Diumenge la sardina de bota, la pebrera, l’ou i el la tomata seran els ingredients del dinar popular que s’ha organitzat. En una jornada gastronòmica no hi faltarà la paella. A més, a l’ermita se celebrarà una missa i arribarà el final de festa amb els bombos i tambors d’Amics de l’Ermita de Vilafamés.