‘Contes i Llegendes’ ha passat aquest cap de setmana per diverses localitzacions de Vilafamés amb gran èxit de participació. Contes d’ahir i d’avui per a xiquets i xiquetes de 3 a 100 anys. L’Ajuntament de Vilafamés ha rebut la tercera edició d’aquest festival, que compta amb el suport del Servei de Promoció del Llibre, la Lectura i les Lletres Espanyoles del Ministeri de Cultura i Esport i l’Àrea de Cultura de la Diputació Provincial.

La pista del parc de la Cooperativa, la Plaça de la Tanca, la Plaça de la Font, la Plaça de la Sang, el centre cultural Quatre Cantons, el Local dels Jubilats i Pensionistes, la gran cadira turística roja o el CEIP Sant Miquel han sigut escenaris de les històries que han portat narradors de tot arreu com Contaclown, Paula te cuenta, Claudine Bernardes, Miguel Alayrach, Luciana Reis, Serpentina teatre i Maribel Torrecillas. El públic ha pogut recórrer Vilafamés de conte en conte, guiats pels “músics d’hamelín”, dolçaina i tabalet.

La biblioteca de Vilafamés acollirà un nou esdeveniment el dia 20, dia mundial pels drets de la infància, i rebrà a Eva Fernández i “Els càstigs del iaio”.