L’alta participació ha resultat ser el principal factor determinant de la programació de les Festes Patronals dedicades a Sant Miquel, segons ha assenyalat la regidora de Festes, Marisa Torlá.

Unes festes que han tingut lloc del 6 al 16 de març i que han servit per a posar de nou de manifest la col·laboració entre el consistori i les associacions del municipi per a portar avant una proposta atractiva i popular.

La regidora de Festes, Marisa Torlá, ha destacat la gran varietat d’activitats que s’han celebrat al llarg de les Festes Patronals de Sant Miquel amb una acceptació significativa per part dels veïns.

Torlá ha assegurat que “sens dubte l’acte més entranyable i rellevant és la processó a l’ermita que com sempre congrega a un elevat nombre de persones que participa d’aquest acte amb gran goig”.

Unes declaracions de la regidora de Festes que tenen lloc a manera de balanç després que aquestes acabaren el dilluns 16 amb una exhibició taurina, acompanyada de “xocolatada” i d’una representació de “teatre en valencià”.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, mentrestant, ha volgut ressaltar l’exercici de civisme que ha acompanyat la celebració d’aquesta programació de Sant Miquel.

Pons ha assenyalat que “estem satisfets de com han transcorregut les activitats que s’han programat així com de l’enorme participació popular que han tingut, per la qual cosa considerem que han sigut tot un èxit”.

teatre_valencia

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).