juego lucky jet
agropacifico.mx

– Al costat de la premiada Luisa Gavasa es confirma la visita del guanyador del Premi a Millor Actor, personatge molt destacat en una coneguda sèrie espanyola de Netflix

Aquest dilluns arranca la segona edició del FIV, Festival Internacional de Cinema de Vilafamés, amb la presència confirmada de diversos directors participants i amb alguna sorpresa reservada per a la Gala de Cloenda que tindrà lloc en la nit del dissabte 1 de juliol.

Durant tota la setmana, en horari nocturn, i a l’aire lliure s’aniran projectant tots els curtmetratges que formen part de la Secció Oficial. Durant aquestes sessions el públic tindrà l’oportunitat d’anar valorant diàriament els treballs triats, a fi de dilucidar el guanyador del Premi del Públic, un dels guardons més preuats en qualsevol festival. Les projeccions seran en l’avinguda Barceló, al costat de la plaça La Font, de 22h a 23.30h.

El Jurat Oficial d’enguany ja ha tingut l’oportunitat de valorar tots els treballs, a fi de poder gestionar amb el degut temps els desplaçaments dels premiats, per la qual cosa podem assegurar que ens espera una cloenda plena d’emocions i sorpreses per a tots els que acudisquen.