escut-vilafamesAndrés Tena Capdevila és des d’aquest dijous, 5 de febrer, nou regidor de l’Ajuntament de Vilafamés, formant part del Partit Popular (PP) en substitució de Luisa Oliver, qui havia renunciat al càrrec.

Una substitució que ha sigut substanciada en el ple ordinari celebrat per la corporació municipal en la qual s’ha fet formal aquesta substitució després de passar els corresponents tràmits burocràtics.

L’alcalde de Vilafamés, José Pons, ha volgut tenir un record a la figura de Luisa Oliver que ha sigut alcaldessa del municipi per la seua labor desenvolupada aquests últims anys en defensa de l’interès general.

Pons ha subratllat que “hem d’elogiar la labor realitzada per Luisa Oliver qui tant en els seus càrrecs d’alcaldessa com de regidor, en aquest mandat municipal, ha estat a l’altura de les circumstàncies”.

Al seu torn, la primera autoritat municipal ha tingut paraules d’ànim per a Andrés Tena qui de nou ocuparà plaça de regidor en l’Ajuntament de Vilafamés, després que fóra edil en la passada legislatura, sent Luisa Oliver, alcaldessa.

Toma de posesión de Andrés Tena.

Toma de posesión de Andrés Tena.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).