Al voltant de 200 persones han participat en la cursa de Sant Silvestre, una de les darreres activitats esportives de l’any. La prova organitzada pel Club de Muntanya Vilafamés va constar de dos categories, una infantil, en la que els xiquets i xiquetes fins a 12 anys han recorregut 200 metres,  i la d’adults, on els participants han hagut de recòrrer 3.000 metres.

La prova, que no té caràcter competitiu, ha resultat molt colorida, ja que la gran majoria dels atletes participants ha realitzat el trajecte disfressat. Una de les indumentàries que ha cridat més l’atenció, ha sigut la del grup d’atletes que anaven vestits de Ferrero Rocher, recordant la candidatura de Vilafamés a ser el poble més bonic i bo, en el concurs organitzat per la marca de bombons. Entre els participants, s’ha de ressaltar la presència de Sebastián Mora, el Campió d’Europa de ciclisme en pista.

L’organització ha premiat els tres primers classificats tant en categoria masculina com femenina, a més d’obsequiar l’originalitat de les tres millors disfresses. En finalitzar l’acte, va tindre lloc una xocolatada patrocinada per l’Associació de Jubilats. Des de l’Ajuntament, el regidor de Festes, Sergi Trilles, vol “agrair la col·laboració tant del col·lectiu de jubilats com del Club de Muntanya, en l’organització de la cursa”.