Vilafamés es converteix aquest cap de setmana en l’epicentre de l’esport de muntanya en territori valencià. 650 esportistes participaran en un dels esdeveniments esportius més importants al municipi de tot l’any: el Trail 3 Cims i la Marxa al Terme de Vilafamés. De fet, les places per a participar s’han esgotat totalment. Un èxit de participació que demostra la gran presència d’aquestes proves en el calendari esportiu valencià, conseqüència del treball fet pels membres del Club de Muntanya de Vilafamés.

Així doncs, la vuitena edició del Trail 3 Cims tindrà inscripció completa. Es tracta de l’última prova de la Lliga Castelló Nord, on centenars d’esportistes lluitaran per recórrer els paratges naturals locals entre pistes, sendes i camins. Amb una distància de 30 km i 1600 metres de desnivell positiu, comptarà amb diferents avituallaments al llarg del recorregut i creuarà per llocs emblemàtics com les Tosses, el Mollet, la Font de la Triciola o la Font de la Canal. L’eixida i l’arribada a meta serà a la Plaça la Font. L’inici de la 3 Cims serà a les 8h, mentre que el de la Marxa al Terme serà a les 8.30h. Tant l’entrega de dorsals com de la bossa del corredor es realitzarà divendres 29 i dissabte 30 de 17h a 19h a la Plaça Germanes Mas i diumenge 1 d’octubre de 6.30h a 7:45 a la mateixa plaça.

Més de 200 veïns i veïnes estaran involucrades al llarg de tot el diumenge. Prop de 100 esportistes locals participaran en alguna de les dos proves, mentre que la resta col·laboraran en l’organització i gestió de tots els preparatius i punts importants com avituallaments. El Club de Muntanya de Vilafamés ha estat, a més, treballant durant les últimes setmanes per adequar molts camins per on travessa el circuit, amb especial atenció a aquells desperfectes provocats per les tempestes de la DANA. Vilafamés espera el moment per gaudir del millor esport de muntanya.