L’Ajuntament de Vilafamés ha finalitzat les obres de millora que s’han portat a terme al polígon industrial amb l’objectiu d’adaptar-lo als nous objectius estratègics europeus i autonòmics de foment de la inversió industrial. En concret, s’han realitzat treballs d’adequació de les zones verdes i el paviment, a més d’implantar la senyalització viària que ajudarà a incrementar la seguretat del trànsit i per als vianants.

Amb un pressupost de més de 220.000 euros, les obres han suposat la regeneració ambiental i paisatgística de les zones verdes i de les rotondes, la neteja i pavimentació dels vials, el revestiment de les voreres, la implantació de l’equipament indicatiu amb el nom dels vials, que inclou directoris de les empreses ubicades al polígon i ‘tótems’ indicatius que suposen una gran millora per a l’àrea industrial.

Una de les actuacions més destacades ha sigut la que s’ha portat a terme a la zona verda ubicada junt a la CV-160, on s’ha creat una àrea de descans amb un aparcament per a bicicletes, una taula de fusta i tamborets i un circuit de entrenament amb bancs d’exercicis físics com abdominals, estiraments o flexions.

Els treballs estan inclosos dins de la subvenció atorgada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial de la Generalitat Valenciana.