La pluja va ser la protagonista de la primera jornada de la festivitat de Sant Antoni al nucli de la Basseta. Els veïns i veïnes ho tenien tot preparat per a realitzar la tradicional volta dels cavallistes pels diferents carrers de la pedania, però la pluja ho va impedir.

Davant la situació, l’organització va decidir la suspensió de l’acte degut a les condicions climatològiques i va improvisar un espai dins del centre social de la Basseta per a poder portar a terme el repartiment del rotllo, ja que al carrer, no deixava de ploure. Així, els veïns i els pocs visitants que van participar de la festa el divendres van poder recollir el rotllo en un acte en el qual van estar presents l’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez, i diferents membres de la corporació municipal.

La resta del cap de setmana els veïns i veïnes sí que van poder de les activitats previstes. Així, el dissabte van tindre lloc els Jocs Tradicionals i el ‘Tardeo Bassetero’, amb l’actuació del grup La Meligrana. Per la nit, després del sopar de pa i porta, va actuar el grup de Vilafamés ‘Espardenyes’. La festa va continuar amb la discomòbil The End. El diumenge van concloure les celebracions de Sant Antoni amb el ‘bureo’ de la rondalla de Vistabella i un dinar de paella per als socis i col·laboradors.