L’Ajuntament invertirà 50.000 euros en l’adquisició de 2.000 cadires i 160 taules per a actes festius i culturals

L’Ajuntament de Vilafamés invertirà 50.000 euros en l’adquisició de cadires i taules per a utilitzar-les en actes festius i culturals que s’organitzen a la localitat. En concret, el consistori comprarà un total de 2.000 cadires i 160 taules, per a la qual cosa ha aprovat un plec de condicions i ha creat un concurs obert per a que puguen presentar-se totes les empreses interessades.

(més…)

Vilafamés aposta pel producte de proximitat en les demostracions culinàries de les Jornades Gastronòmiques

Els productes de proximitat i de temporada seran protagonistes de la XVI edició de les Jornades Gastronòmiques de Vilafamés, que tindran lloc els dies 6, 8 i 9 de desembre. I especialment ho seran en les demostracions culinàries que s’han programat, gràcies al talent de cuiners com Nicolás Barrera, de Pou de Beca Allotjaments & Restaurant, i Modesto Fabregat, de Taula d’Irta.

(més…)

Vilafamés presenta les XVI Jornades Gastronòmiques

Vilafamés última els preparatius de les activitats que formaran part de les XVI Jornades Gastronòmiques, un esdeveniment totalment consolidat que pretén impulsar el turisme gastronòmic i posar en valor els productes locals i el territori. La trobada se celebrarà els dies 6, 8 i 9 de desembre i dedicarà una bona part de la seua programació a enaltir el producte de proximitat.

(més…)

L’Ajuntament adjudica la construcció d’un escenari per a les activitats festives i culturals

L’Ajuntament de Vilafamés ha adjudicat a l’empresa Sumescal la construcció d’un escenari per a la seua utilització durant les festes i els diferents actes culturals del municipi, una vegada tancada la contractació a través d’un concurs obert a totes les empreses interessades. La adquisició de l’escenari es realitzarà amb els diners dels romanents incorporats als pressupost municipal el passat mes de març.

(més…)

El pressupost participatiu anirà a millorar l’accessibilitat de l’Ajuntament

Vilafamés invertirà els diners destinats als pressupostos participatius de 2019 a la execució d’obres que faciliten l’accessibilitat a l’edifici de l’Ajuntament. Aquesta és l’opció que han triat els veïns i veïnes de la localitat que han col·laborat dins del programa ‘Vilafamés participa’. D’aquesta manera, l’equip de Govern municipal inclourà la partida per a financiar aquesta obra en els pressupostos municipals per a 2019, amb un pressupost màxim de 26.000 euros.

(més…)

L’Ajuntament suspén les classes als centres educatius a causa de la situació de preemergència per fortes pluges

L’Ajuntament de Vilafamés ha suspés les classes als centres educatius del municipi a causa de la situació de preemergència amb nivell roig per fortes pluges declarada pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat. D’aquesta forma, i amb la finalitat de previndre els riscos que es puguen derivar per a la població ha determinat la suspensió de les classes al CEIP Sant Miquel, l’Escola Municipal d’Adults, la ludoteca municipal i l’Escola de Música de l’Associació Cultural La Roca, des de les 15.30 hores d’avui dijous, i durant tota la jornada de demà, dia 19.

(més…)