Vilafamés digitalitza més de 500 documents de l’Arxiu Històric

Vilafamés ha digitalitzat 563 documents de l’Arxiu Històric que estan disponibles per a la consulta en línia al Repositori de la Universitat Jaume I. La finalitat d’aquest projecte és la preservació i difusió de documents de gran valor històric, que poden ser consultats tant pels investigadors com per a la ciutadania en general. Del total de documents escanejats, hi ha 80 pergamins i 483 llibres i documents en paper. El Repositori de l’UJI està classificat per municipis, dels quals Vilafamés és la població de Castelló que en aquests moments compta amb el nombre més gran de documents històrics digitalitzats.

(més…)

La XXI Marxa BTT Cudol Roig reuneix a quasi 300 participants a Vilafamés

Quasi 300 ‘bikers’ han participat en la XXI Marxa BTT Cudol Roig que s’ha celebrat aquest matí a Vilafamés i que és puntuable per al VII Circuit BTT Muntanyes de Castelló BMW-Maberauto. Centenar d’aficionats al ciclisme de muntanya han presenciat aquesta cursa, dividida en dos proves, una llarga de 55 quilòmetres i una curta de 31, i que enguany ha batut el rècord de participació.

(més…)

Vilafamés rep 440.000 euros per a la modernització del polígon industrial

Vilafamés ha rebut la subvenció per a la millora i modernització de les infraestructures del polígon industrial de la localitat. En total són més de 440.000 euros per a afrontar unes obres que tenen com a objectiu subsanar les manques existents i l’ampliació de noves dotacions, per a adaptar-se als nous objectius estratègics europeus i autonòmics del foment de la inversió industrial.

(més…)

El concurs de ramaderies i un castell de focs posen punt i final a unes festes amb un alta participació

Els veïns i veïnes de Vilafamés posen avui el punt i final a 10 dies de celebracions amb més de 70 actes festius en els quals ha destacat l’alta participació. Així, les festes patronals han dit adéu fins l’any que ve en una jornada que ha començat amb la tradicional entrada de bous i vaques a l’estil tradicional, amb el ramat de Jaime Tárrega.

(més…)

La plaça Sant Ramon guanya el concurs de carrers engalanats

La plaça Sant Ramon ha guanyat el primer premi del concurs de carrers engalanats de les festes de Vilafamés que s’ha celebrat per tercer any consecutiu i que ha tingut bona acollida entre la població. El jurat ha valorat l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i els materials emprats dels treballs realitzats pels veïns i veïnes que s’han presentat al concurs.

(més…)