Foto de grup premiats de la Gala De L'Esport 2017

L’Ajuntament de Vilafamés ha reconegut l’esforç i el sacrifici dels esportistes locals a la gala de l’esport. L’acte s’ha celebrat en els salons de la Caixa Rural de la localitat i ha servit per posar de relleu als esportistes locals que de manera individual o mitjançant diferents col·lectius han destacat per la seva activitat durant 2016.

A més del lliurament de premis el consistori ha reafirmat el seu compromís amb els esportistes del municipi creant una línia d’ajuts per donar-los suport en el seu esforç competitiu. Així ho han destacat l’edil d’Esports, Lluís Torlà, i l’alcalde de Vilafamés, Abel Ibáñez.

En l’acte s’ha presentat a tots i cadascun dels esportistes i col·lectius que han estat premiats. Un vídeo de cada un d’ells ha explicat la seva dedicació durant l’últim any.

Entre els col·lectius el Club de Caçadors “Sant Hubert” ha rebut el reconeixement pel seu treball en la conservació i manteniment del paisatge de la localitat. El C.F. Vilafamés ha estat homenatjat pel seu ascens a primera regional. El club ciclista Cudol Roig ha rebut el guardó per tots els esdeveniments esportius que organitza durant l’any, igual que el Club de Muntanya.

En categoria individual s’ha premiat la tasca del ciclista Marc Renau Marc, pel seu primer lloc en el memorial sub-23 Lluís Kratochouil, Nicolás García Edo per la seva participació en la lliga nacional de Hoquei infantil, Sandra Cervera Martí pel seu primer lloc al circuit Diputació de carreres d’asfalt, David Segarra Blasco, pel seu cinquè lloc a la Copa d’Espanya de Muntanya sub 21, Isaac García Edo per la seva presència a la lliga Élite Nacional d’Hoquei en línia, Patricia Rodríguez Alonso pel seu tercer lloc en el campionat de Espanya de Taekwondo en categoria cadet, Elena Tena Edo pel seu segon lloc a l’Open Ciutat de Benicàssim de Taekwondo i David Oliver Blasco pel seu primer lloc en el campionat d’Espanya absolut de trial TR4.

There are no comments yet.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).