La Cort d’Honor i Regina de les Festes Patronals de Vilafamés del 2023 seran presentades el pròxim dissabte 29 de juliol davant de tot el veïnat del municipi. L’acte solemne del Canvi de Rams entre la Cort d’Honor del 2022 i la del 2023 es celebrarà a la Plaça de la Tanca a partir de les 23.30h. Així doncs, la Cort d’Honor començarà el seu regnat el divendres 11 d’agost, primer dia de les Festes Patronals.

El municipi renova les màximes autoritats per a les Festes Patronals, que es celebraran fins al diumenge 20 d’agost. Henar Velasco recollirà el testimoni de Maria Rubio com a Regina de Vilafamés, qui estarà acompanyada per Gemma Torlà, Lucia Contreras i Idaira Valls en la Cort d’Honor.

A més, aquest acte serveix per a agrair el treball fet per la Regina del 2022, Maria Rubio, i la seua Cort d’Honor formada per Sara Puig, Nerea Sánchez, Emma Martínez, Julia Gozalbo, Anna Monfort, Silvia Marzà, Lídia Càtedra i Rebeca Anglés. A elles els pertany per a l’eternitat el record i l’estima de tot el veïnat de Vilafamés.