L’Ajuntament de Vilafamés reforçarà la neteja dels espais municipals i urbans que acullen esdeveniments festius o culturals. El servei contractat garanteix l’adequació immediata de totes les àrees involucrades en activitats i actes, com el Poliesportiu municipal, la plaça Germanes Mes o el mateix traçat urbà del municipi.

Així doncs, els treballs sol·licitats ja s’han iniciat després de l’esdeveniment de l’Associació de Joves del divendres 22 de desembre. El servei ha condicionat de nou el Poliesportiu per a poder acollir el sopar de la nit de Cap d’Any.

Les pròximes actuacions de neteja que s’han inclòs en el contracte són la festa de Cap d’Any, la plaça Germanes Mes després de totes les activitats celebrades en la Carpa de Festes, tot el recorregut urbà de Sant Antoni, el Poliesportiu després de la Jornada de Treballs amb Torn de finals de febrer, la Plaça la Font i voltants en finalitzar els festejos taurins de Sant Miquel, la zona urbana després de la festivitat de Pasqua i de nou els carrers del municipi una vegada acabe la Mostra 1900 a la fi d’abril.