juego lucky jet
agropacifico.mx

La Comissió de Festes de Vilafamés ha convocat el VI Concurs ‘Engalana El Teu Carrer’ en el marc de les Festes Patronals que es celebraran de l’11 al 20 d’agost. La participació és oberta per a tot el veïnat del poble, podent-se engalanar tot un carrer o bé un tram del carrer, sempre que aquest tinga coherència urbana i un mínim de 20 metres de llargada. L’objectiu és incentivar la creativitat i la imaginació de veïns i veïnes amb temàtiques i decoracions lliures. Els carrers hauran de mantindre la decoració al llarg de totes les Festes. El jurat visitarà cada carrer engalanat el divendres 11 a partir de les 9h

El jurat valorarà l’aposta de cada carrer segons la seua originalitat, qualitat artística, disseny i materials utilitzats. Per això, la Comissió es reserva 600 euros en premis: 300 euros per a la decoració més ben valorada, 200 euros per a la segona i 100 euros per al tercer carrer guardonat. A la resta de participants s’entregarà un pernil com a obsequi. La inscripció, que és gratuïta, s’ha de formalitzar abans del 4 d’agost a les oficines del consistori.

Els motius de cada engalanament no podran esmentar a marques, empreses o interessos particulars. A més, un cop finalitzades les Festes Patronals, s’hauran de retirar tots els materials emprats. Per a més informació consultar amb l’Ajuntament en horari d’oficina.