Vilafamés repeteix com a seu del ‘Stage de Fútbol Tecnificación’ que tindrà lloc en la localitat de la Plana Alta, des del dia 8 fins al 21 de juliol i que està organitzat pel Primer Toque C. F. L’èxit de la iniciativa en el seu primer any d’execució ha portat als promotors del campus a dissenyar una segona edició que amplia la seua duració a dues setmanes d’entrenaments i convivència. El campus està dirigit als xiquets nascuts entre els anys 2004 i 2010, tots dos inclusivament.

L’organització de l’esdeveniment té obert ja el període d’inscripció d’un ‘stage’ dissenyat perquè els joves futbolistes participants puguen començar a assimilar els conceptes bàsics que ajuden a la comprensió del joc i que constaran, entre uns altres, d’entrenament específic per a la millora individual i entrenament de porters.

La programació del campus també contempla el desenvolupament un treball específic per línies amb grup reduïts, potenciar les capacitats del futbolista, i al mateix temps conèixer, potenciar i executar tant les activitats de formació com la d’hàbits en l’esport, com a higiene esportiva i personal i alimentació. Les sessions estan dirigides i coordinades per dos experts com són Jordi Masnou, exjugador del Castelló i Espanyol, entre altres equips, i per Valero Frare, entrenador titulat de futbol.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Vilafamés, Lluís Torlá, considera que que “l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments en la localitat impulsa la marca Vilafamés i suposa una suport al sector turístic a través de l’esport i, concretament d’aquesta iniciativa, que en els seus més de deu anys de funcionament ha reunit a més de 4.000 participants”.

Les persones interessades a participar en aquesta iniciativa que organitza Primer Toc C.F. i recolza l’Ajuntament de Vilafamés tenen la possibilitat d’inscriure’s en règim intern, que inclou pensió completa en l’alberg de Vilafamés, la participació en el campus i la utilització de totes les instal·lacions esportives de la localitat, o extern, que inclou, a més del stage, només el menjar.