La nit de Cap d’Any els veïns de Vilafamés tindran l’oportunitat de acomiadar l’any en el sopar que ha organitzat l’Ajuntament al Pavelló Municipal, amb l’objectiu que els vilafamesins puguen gaudir d’una de les nits més festives de l’any al seu poble. El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha explicat que “enguany tornem a organitzar aquest esdeveniment, degut a l’èxit obtingut l’any passat, primera vegada que s’oferia aquesta possibilitat als veïns i veïnes”.

Trilles també ha assenyalat que la iniciativa “busca que la gent que passe el cap d’any a Vilafamés tinga una oferta lúdica i gastronòmica que els permeta gaudir de la nit sense tindre que utilitzar els vehicles per a eixir fora”. El sopar, que forma part de la campanya ‘Viu el nadal’, tindrà lloc el dia 31 de desembre. Els interessats en inscriure’s podran fer-ho fins el 22 de desembre, encara que han de tindre en compte que les places són limitades.

 

El preu de la gal·la, en la que també col·labora la comissió de festes, és de 57 euros per als adults i 25 per als menuts, i inclou, a més del sopar, el raïm, el ‘cotilló’ i l’entrada per a l’orquestra. Els comensals estaran sentats en taules estàndard de deu persones i rodones, havent-se previst taules per als més menuts en les que estaran atesos per monitors.