Vilafamés acollirà el pròxim dissabte vora 400 vespes que participen a la IX edició de ‘VespAzahar’, una trobada d’aficionats a les motocicletes que recorrerà les comarques de Castelló durant el cap de setmana. En aquest cas, Vilafamés serà el primer punt de parada de l’activitat coneguda com “Coneix la província de Castelló”, una ruta que s’iniciarà al matí a Castelló i després de passar per Ribesalbes, l’Alcora i Sant Joan de Moro, arribarà a la localitat sobre les 12 del migdia.

Una delegació del Vespa Club Castelló, entitat organitzadora del esdeveniment, ha sigut rebuda per l’alcalde del municipi, Abel Ibáñez, qui ha oferit la col·laboració necessària per a que l’activitat siga tot un èxit. El programa d’actes contempla una exposició de les motocicletes a la plaça de la Font des de les 12 fins les 13 hores.

Els participants gaudiran, mentre, d’un esmorzar de germanor i podran visitar el nucli històric de Vilafamés abans de tornar a mamprendre la ruta cap a Vall d’Alba i Cabanes, fins arribar a Orpesa a l’hora de dinar.