Uns 30 xiquetes i xiquets han participat en el taller de cuina programat dins del cicle ‘Viu l’estiu en família’, que organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Vilafamés, amb l’objectiu de potenciar els vincles familiars a l’hora de compartir espais activitats i espais comuns.

Els xiquetes i xiquets han conegut de primera mà alguns dels secrets de l’art culinari de mans de les Mestresses de Casa que, en tot moment, han estat molt pendents de la feina realitzada pels participants, acompanyats, també, pels seus pares i mares.

L’activitat s’ha realitzat a la seu de l’Associació de les Mestresses de Casa, on els més menuts han aprés a elaborar broquetes i postres i a familiaritzar-se en els instruments i productes de la cuina. El regidor de l’àrea, Sergi Trilles, ha agraït les Mestresses de Casa la seua col·laboració en aquesta activitat.

El cicle ‘Viu l’estiu en família’ finalitzarà el pròxim divendres dia 20 amb una ‘Passejada contada’ pels carrers del nucli antic de la localitat.