juego lucky jet
agropacifico.mx

Els actes taurins tornen a destacar a Vilafamés. La tercera jornada del concurs de ramaderies, va comptar amb la presència del ferro La Paloma de Xaló (Alacant), i va ser un dels eixos principals de les activitats taurines de la vesprada, que continuarà amb la desencaixonada del bou feréstec de nom ‘Florero’, amb número 117 i guarisme 2, de la ramaderia Manuel Ángel Millares de Trigueros (Huelva), que està patrocinat per l’ Associació Cultural Taurina El Ratonero.

Immersos en un ambient plenament taurí, després de l’exhibició de l’exemplar ferestec, va tindre lloc la tradicional eixida de vaques, que va donar pas a la mitjanit, a l’embolada de ‘Florero’.

Fora dels actes taurins, destaca la celebració d’una ‘gimcana’ familiar, destinada, sobretot, als més menuts, que va tindre lloc a la plaça Ferrer Forns. També per al públic infantil es va realitzar la ‘traca caramel·lera’, ja quasi a la mitjanit.

Per a finalitzar el divendres, els vilafamesins i visitants van gaudir de l’actuació de l’orquestra Vulkano Show, un dels grups més esperats per a estes festes entre els joves, que ve des de Salamanca i celebra enguany el seu 10 aniversari i que va posar música a la nit temàtica ‘USA’. La nit la va finalitzar amb la discomòbil Bandalay.

El dissabte té lloc la quarta jornada del concurs de ramaderies, amb el ferro d’ Alberto Granchel de Quatretonda (València) i la desencaixonada d’un bou feréstec de nom ‘Tirana’, de la ramaderia de Los Chospes de Robledo (Albacete), que està patrocinat per la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés.