L’actuació del grup Home to Bill Evans Jazz Trio va posar punt i final a la IV edició del cicle musical ‘A l’ombra del Castell’, que va reunir un bon grapat de persones al voltant de la plaça de la Sang. El públic assistent va gaudir i va comprovar la qualitat de la formació madrilenya que compta entre els seus integrants amb Edgar Martínez-Cantalapiedra, fill de Gabriel Cantalapiedra, un dels artistes fundadors del Museu de Vilafamés.

 

El trio va oferir un concert en el qual va interpretar diverses peces del compositor de jazz Bill Evans, uns dels més importants del segle XX. Entre les peces més destacades del repertori que va sonar a Vilafamés es troben ‘Turn out the Stars’, ‘How my heart sings’, ‘Five’ o ‘Interplay’. Edgar Martínez-Cantalapiedra, percusió, va estar acompanyat per Luis Escribano, al contrabaix, e Irene Albar, al piano.

 

En els quatre concerts programats per als dissabtes d’estiu, han actuat la Coral de Vilafamés, la Rondalla Clàssica l’Ullastrar, el pianista i compositor castellonenc Richard Blanch i Home to Bill Evans Jazz Trio, amb els quals s’ha volgut continuar la filosofia de convidar al certamen a músics que siguen de Vilafamés o estiguen relacionats d’una u altra manera, segons explica l’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura, Abel Ibáñez.

El cicle musical ha tancat amb un balanç molt positiu d’assistència d’un públic fidel que ha donat suport a les propostes musicals a l’aire lliure de l’Ajuntament de Vilafamés.