juego lucky jet
agropacifico.mx

La regidoria de Noves Tecnologies llança un nou servei per la comunicació del ban diari mitjançant l’aplicació WhatsAPP disponible per a diferents sistemes operatius per a telèfons intel·ligents, com ara Android, IOS o Windows Phone, entre altres.

Mitjançant l’opció de difusió que ofereix el servici de WhatsAPP, es farà arribar a tots els veïns i veïnes el ban diari, emergències, incidències o comunicacions urgents. Vilafamés al WhatsAPP d’una forma rapida, àgil i sense cap cost tant per als usuaris com per a l’Ajuntament, donarà un servei d’allò més útil.

diapositiva1

diapositiva2_0

A llarg termini, s’utilitzarà aquest servei com a canal bidireccional, on mitjançant paraules clau es podrà oferir contingut personalitzat als nostres veïns i veïnes. A la vegada servirà per a fomentar la participació ciutadana, on es podran suggerir tot allò que es crega convenient i al mateix temps enviar qualsevol tipus de consulta, avaria o incidència municipal per part dels ciutadans.

Com pots donar-te d’alta?

 1. Afegir el número 608930881 en la teua agenda de contactes, aquest pas és estrictament necessari.
 2. Enviar un missatge de WhatsAPP al número 608930881 amb el text “ALTA#NOM#COGNOM#DNI”. Ex: ALTA#Jose#Garcia#1234568A.
 3. Quan et donem d’alta al sistema rebràs un missatge de confirmació.
 4. A partir d’ara començaràs a rebre les diferents notificacions municipals, com ara: bans, emergències, esdeveniments, avaries, etc. Podràs donar-te de baixa enviant un missatge amb la paraula clau BAIXA.

Actualment el servei es troba en una fase de proves, queda pendent l’aprovació de la següent normativa.


Normativa del servei:

 • L’Ajuntament no utilitzarà els números de telèfon que obtingue com a resultat de l’ús d’aquesta eina per a comunicacions que no s’hagen demanat explícitament amb aquest formulari de registre i posterior confirmació. En tot cas l’Ajuntament fa explícit en tot moment el seu compromís d’utilitzar les dades obtingudes per aquest sistema únicament per a la finalitat per a la qual l’usuari les hage proporcionades. No s’emmagatzemen dades de geolocalització dels usuaris.
 • El servei i l’alta a la llista de difusió de l’Ajuntament són gratuïts. No així el cost de l’App “WhatsAPP” que comporta un cost anual per part del respectiu proveïdor o l’ús de dades mòbils que, en ambdós casos, són a càrrec de l’usuari.
 • És imprescindible tenir instal·lat l’APP per poder utilitzar aquest mitjà de comunicació amb l’Ajuntament.
 • L’Ajuntament de Vilafamés, serà l’administrador del servei. Neix amb la pretensió d’oferir informació sobre agenda, esdeveniments i serveis públics.
  S’adreça a tots els veïns i veïnes que desitgen rebre la informació procedent del consistori.
 • En el servei Vilafamés al WhatsAPP únicament es rebran missatges emesos per part de l’Ajuntament de Vilafamés.
 • Els usuaris no podran remetre missatges al servei de WhatsAPP de l’Ajuntament de Vilafamés. L’enviament de missatges a l’Ajuntament podran suposar la baixa automàtica per part de l’administrador del servei.
 • L’Ajuntament de Vilafamés podrà enviar informació als usuaris de dilluns a diumenge, de 8 h del matí a 21h. En el cas de tractar-se d’una informació d’urgència o especial interès es remetrà en el moment que sigue oportú.
 • L’Ajuntament no garanteix la correcta difusió dels missatges i en cap cas, els danys que aquest puga ocasionar.
 • La normativa es podrà adaptar a la renovació tecnològica del servei i a les circumstàncies que el seu funcionament requereixe. En tot cas, els canvis de la normativa seran comunicats als usuaris.
 • De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens faciliti a través del missatge de WhatsAPP per gestionar l’alta en el servei de comunicació, seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de l’Ajuntament de Vilafamés, amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre la nostra agenda, els esdeveniments i serveis públics oferts.
 • L’enviament del missatge d’alta al servei Vilafamés al WhatsAPP amb les seves dades personals, suposa l’acceptació de les condicions del servei, el tractament de les seves dades i l’enviament de comunicacions electròniques. Complint amb les exigències de l’article 20 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.
 • Podrà revocar el consentiment prestat, enviant un missatge amb la paraula clau BAIXA el qual comportarà la baixa del servei. I exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit al propi consistori.
 • Vostè es compromet a notificar qualsevol variació en les dades facilitades, especialment, en cas de canvi de número de telèfon mòbil que afecte a la recepció de les comunicacions electròniques sol·licitades.
 • Finalment s’informa que aquest sistema està fonamentat en WhatsAPP i que el seu ús implica l’acceptació de les condicions d’ús de WhatsAPP.