L’Ajuntament de Vilafamés us presenta la nova pàgina web municipal www.vilafames.es. Més moderna, atractiva i adaptada per tablets, telèfons mòbils i ordinadors convencionals. Clara, transparent i accessible per a tots els veïns, veïnes i visitants.

Al menú inicial podreu accedir a tota la informació relativa a l’Ajuntament. L’alcalde i la seua agenda diària, els regidors, els plens, les ordenances i el portal de transparència…. Un espai obert a la vostra consulta i participació.

Al web podreu conéixer tots els serveis del poble. L’app Vilafamés Info, llegir el butlletí d’informació municipal, les instal·lacions i serveis municipals, les farmàcies de guàrdia, la recollida de residus… tot a un clic de distància

Història, patrimoni, rutes, gastronomia, tradicions, les festes… també estan a Vilafames.es Perquè veïns i visitants coneguen qui som, que fem i què oferim.

I com no totes les notícies i actualitat que genera l’Ajuntament al dia, perquè sapigueu com és la gestió del dia a dia, l’agenda del poble, els avisos.

A més, la web conté un menú d’accés ràpid anomenat Vilafamés més a prop, que possibilitarà als navegants tindre a un sol clic el contingut més rellevant en cada època de l’any. També ofereix un menú a la part de la dreta on es pot accedir a la seu electrònica, guia comercial, web de transparència o connectar amb l’estació meteorològica instal·lada en el mateix consistori.

Vilafames.es serà una web activa, que anirà canviant i adaptant-se al poble, als suggeriments que ens pugueu plantejar i a la realitat dels veïns, veïnes i visitants.

Al nou web municipal no oblidem els enllaços amb el museu d’art contemporani, amb el paratge natural de Sant Miquel i amb tot allò que identifica a Vilafamés.

En Castellà i en Valencià, amb indicacions fàcils i senzilles de com arribar al poble, amb fotos i vídeos, amb la informació meteorològica. Un web creat amb les tecnologies web més innovadores per oferir la millor opció s’adapta als nous temps i que des d’ara serà el vostre portal d’accés a Vilafamés. Benvinguts.