juego lucky jet
agropacifico.mx

La audioguia del casc antic de Vilafamés pretén divulgar la riquesa patrimonial del seu conjunt artístic i monumental. El projecte consisteix a poder girar una visita turística a la nostra població mitjançant les tabletes digitals o els telèfons intel·ligents amb connexió a Internet.

A través de les aplicacions per a dispositius mòbils del codi QR, els visitants i turistes de Vilafamés podran utilitzar un exhaustiu mapa amb els llocs de major interès marcats en ell. La visita guiada amb aquest procediment permet apropar-se a textos acuradament editats en quatre idiomes: castellà, valencià, anglès i francès. Al mateix temps, admet escoltar-los en el mateix lloc on es troben els monuments o immobles més representatius, així com obtenir una descripció de cada lloc d’interès de la vila mentre realitzen un recorregut pels seus carrers i racons. A més, la guia inclou un llistat dels comerços i la seua ubicació corresponent en el mapa amb les seues adreces, les seues respectives webs i els seus telèfons per a dinamitzar el sector.

En el plànol, que es proporcionarà de forma gratuïta en hotels, bars, restaurants, comerços, en el propi Ajuntament i en l’Oficina de Turisme, figuren més de 50 ítems recomanables en una detallada visita a aquesta població castellonenca.

El visitant pot visitar aquesta pàgina web amb antelació en programar el seu viatge i descarregar-se tot allò que li resulte més cridaner, o bé utilitzar aquests codis QR en el transcurs de la seua visita. Existeix la possibilitat de realitzar una descàrrega prèvia per a la seua posterior reproducció en dispositius que reproduïsquen el format MP3.

La idea ha sigut desenvolupada per l’Associació d’Amics del Casc Antic, i sufragada per l’Ajuntament de Vilafamés. L’Associació, AACAV, amb més d’una dècada d’existència, ha sigut el motor d’aquesta iniciativa i ha dut a terme la coordinació del mateix fins a la seua posada en funcionament.

La audioguia possibilita recórrer l’itinerari bàsic recomanat sense que per açò haja de deixar d’explorar altres racons si així ho desitja. En aquest plànol figuren les zones verdes més significatives, el traçat de les muralles -de les queden només alguns trams originals- i les zones des d’on s’albiren les vistes panoràmiques més espectaculars del seu paisatge urbà i del seu entorn més pròxim. En els enllaços de la web s’acumula tota la informació textual, en imatges (fotografies) i en àudio en els seus respectius idiomes dels llocs més suggestius amb el que poder recordar o reviure aquesta magnífica excursió o visita quan ho desitge posteriorment una vegada haja tornat al seu lloc d’origen.