Contractacions EMPUJU-2020

L’ajuntament de Vilafamés, ha estat beneficiari d’una subvenció de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, dins del Programa de Foment d’Ocupació d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, Programa EMPUJU (EMPUJU/2020/78/12), per import de 22.683,83 €. La subvenció s’emmarca dins del Sistema Nacional de Garantia Juvenil i compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020.

La subvenció concedida permetra la contractació de dos joves per al desenvolupament dels següents programes:

FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES

Ocupació generada: 1 Graduada en Mestra en Educació Primària

Temps de contractació: 12 mesos (inici 14.12.2020 – finalització 13.12.2021)

“INFORMÀTICA”

Ocupació generada: 1 Oficial d’informàtica

Temps de contractació: 12 mesos (inici 14.12.2020 – finalització 13.12.2021)

Mercat de Vilafamés / Mercado de Vilafamés

Torna el mercat dels divendres a Vilafamés

Vilafamés reprèn aquest divendres dia 29 el mercat ambulant. L’Ajuntament, a través de la regidoria de Comerç, ha difós un cartell anunciat l’horari i les mesures de seguretat a prendre. El recinte del mercat estarà obert entre les 8h i les 13h al poliesportiu municipal. A l’espai hi haurà solució de hidroalcohol a l’entrada. A més serà obligatori l’ús de mascaretes i guants.

-Respecte a les normes

El consistori ha fet especial èmfasi que els clients respecten les normes de seguretat i les instruccions dels voluntaris de Protecció Civil. Així mateix no es podran tocar els productes podent-los manipular únicament els venedors. D’altra banda s’ha insistit en respectar la distància de seguretat i el ordre d’entrada i eixida.